بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه کشک و بادمجان

طرز تهیه کشک و بادمجان,کشک و بادمجان

جهانی‌ها –> آشپزی

کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.

مواد لازم:

طرز تهیه کشک و بادمجان,کشک و بادمجان

طرز تهیه:

بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.
(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)

منبع :iran-forum

با تشکر از سایت iran-forum



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن