بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه سوپ ترخینه

طرز تهیه سوپ ترخینه,سوپ ترخینه

جهانی‌ها –> آشپزی

ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و در شهر ما به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم:

طرز تهیه سوپ ترخینه,سوپ ترخینه

طرز تهیه :

ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید ودر آخر اسفناج را اضافه کنید . وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید ( اگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد می توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده وسپس استخوانها را جدا و گوشت آنرا ریز ریز کرده وبه سوپ اضافه کنید )

منبع : ashpazierangin

با تشکر از سایت ashpazierangin



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات