بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آموزش تزیین غذا برای شب یلدا

آموزش تزیین غذا برای شب یلدا

غذای شب یلدا,تزیین غذای شب یلدا

آموزش تزیین غذا برای شب یلدا

غذاهای سفره های شب یلدا را اینگونه تزئین کنید.


با روش زیر برای شب یلدا سفره هایتان را زیباتر کنید.

مواد لازم :
فلفل دلمه ای
گوجه فرنگی در سایز کوچک
پنیر خامه ای
دانه خرفه

آموزش تزیین غذا برای شب یلدا

طرز تهیه :
ابتدا گوجه ها را برش بزنید.
به اندازه گوجه ها فلفل دلمه ای ها را هم برش بدهید.
پنیر خامه ای را داخل فلفل دلمه بزنید و روی گوجه بچسبانید.
برای دانه های هندوانه از دانه خرفه استفاده کنید.

دی ماه، در ایران کهن، چهار جشن، در بر داشت. نخستین روز دی ماه و روزهای هشتم، پانزدهم و بیست و سوم، سه روزی که نام ماه و نام روز یکی بود. بنا بر گاه شماری کهن هر یک از سی روز ماه، نامی ویژه دارد، که نام فرشتگان است. نام دوازده ماه سال نیز در میان آنهاست. در هر ماه روزی را که نام روز با نام ماه یکی باشد، جشن می گیرند، و در این سی روز ماه، سه روز آن «دی» نام دارد و هر سه روز را در گذشته جشن می گرفتند.

آموزش تزیین غذا برای شب یلدا

امروز از این چهار جشن تنها شب نخستین روز دی ماه، یا شب یلدا را جشن می گیرند، یعنی آخرین شب پاییز، نخستین شب زمستان، پایان قوس، آغاز جدی و درازترین شب سال.

واژه یلدا سریانی و به معنی ولادت است. ولادت خورشید (مهر، میترا) و رومیان آن را «ناتالیس انویکتوس» یعنی روز «تولد مهر شکست ناپذیر» نامند.

زایش خورشید و آغاز دی را، آیین ها و فرهنگ های بسیاری از سرزمین های کهن آغاز سال قرار دادند، به شگون روزی که خورشید از چنگ شب های اهریمنی نجات می یافت و روزی مقدس برای مهرپرستان بود.

همچنین ببینید

منبع : بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات