بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه,خورش قیمه

جهانی‌ها – > آموزش آشپزی

در این مقاله طرز تهیه خورش قیمه را میخواهیم به شما آموزش دهیم.امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه خورش قیمه,خورش قیمه

چگونگی پخت:

پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.

اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.

کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا” جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.

منبع : بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

یک پاسخ به “طرز تهیه خورش قیمه”

  1. ارش گفت:

    این خورشت که خورشت سیب زمینیه خورشت قیمه روبا قیمه درست میکنن نه با گوشت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن