منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه پای اسپاگتی

طرز تهیه پای اسپاگتی,پای اسپاگتی

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه پای اسپاگتی آشنا میشوید امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه پای اسپاگتی,پای اسپاگتی

طرز تهیه:

فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه از پیش گرم کنید.
در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.
هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ای منتقل کنید.
سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.
پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

زمان تهیه این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده