منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه سان چوی بو شام چینی

طرز تهیه سان چوی بو شام چینی,شام چینی

more info جهانی‌ها –> آشپزی

visit web page اگر هوس یك شام به سبك چینی دارید، اما نمی‌دانید دقیقا چه می‌خواهید،سان چوی بو سریع و سالم را امتحان كنید تا مشتری دائمی آن شوید.

مواد لازم: http://barmatch.com/map

طرز تهیه سان چوی بو شام چینی,شام چینی

روش تهیه: http://centrefirearms.com/map

1 – كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 – روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
3 – هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
4 – برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

نكات:
1 – در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 – می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.

منبع : bartarinha.ir article source

با تشکر از سایت bartarinha.ir click the following article

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network