منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه دنده کباب

طرز تهیه دنده کباب,دنده کباب

link جهانی‌ها –> آشپزی

click at this page كباب دنده در بين ايراني‌ها كه خود در تهيه و پخت انواع كباب صاحب سبك هستند جايي ندارد. براي ملتي كه عادت كرده‌اند تكه‌هاي قلمبه راسته را نوش‌جان كنند، به نيش كشيدن چند تكه استخوان كه به زحمت مي‌توان كمي گوشت و دنبه در آن يافت، جذابيت ندارد ‌اما اگر دنده توسط يك حرفه‌اي آماده شده باشد، مي‌توانيد آن را یک خوراکی فوق‌العاده بیابید و از خوردن تكه‌هاي گوشت نرم و چرب بين دنده‌ها لذت ببريد. براي همين حتما از يك قصاب بخواهيد كه دنده را براي كباب آماده كرده و به شما بدهد. پس از آن جز طعم‌دار كردن و ميل كردن آن كار ديگري براي شما نمي‌ماند.

مواد لازم: link

طرز تهیه دنده کباب,دنده کباب

روش تهيه:
همه مواد را با هم مخلوط كرده و دنده‌ها را حداقل يك ساعت در آن بخوابانيد. اگر آنها را از شب قبل آماده كنيد بهتر است.
توري كباب‌پز را روي منقل يا كباب‌پز قرار دهيد. دنده‌ها را از مايه خارج كرده و سس اضافي را از روي آن پاك كنيد تا در منقل نچكد. دنده‌ها را حدود 15 دقيقه كباب كنيد، سپس با نان، پياز، جعفري، گوجه‌فرنگي و مخلفاتي كه دوست داريد، سرو كنيد.

نکات:
1- به جاي سس تند  مي‌توانيد از سس باربيكيو كه در بازار موجود است استفاده كنيد.
2- در یک روش دیگر، دنده‌ها را پس از طعم‌دار كردن در فويل پيچيده و يك ساعت و نيم در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتي‌گراد مي‌پزند. در اين روش دنده‌‌ها آب مي‌اندازد. براي همين در نيم‌ساعت آخر فويل را باز كنيد تا خشك و برشته شوند.
3-در مدت كباب كردن دنده‌ها روي آن از مايه باقيمانده كه با 4 قاشق غذاخوري روغن مخلوط شده است، بماليد.
4-براي مغزپخت‌تر شدن بهتر است توري را طوري قرار دهيد تا دنده‌ها از آتش حداقل 8 سانتي‌متر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنيد.

http://vikeng.info/map منبع : مجله ایده آل

با تشکر از مجله ایده آل this web page

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

article source نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network