بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه فالوده هندوانه

طرز تهیه فالوده هندوانه,فالوده هندوانه

جهانی‌ها –> آشپزی

در اینجا با یک دسر تابستانی به نام فالوده هندوانه آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه فالوده هندوانه,فالوده هندوانه

روش تهیه:

هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید. شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود. فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد.  هندوانه و شكر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط كنید. ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت 3 تا4 ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از این زمان مواد را از یخچال خارج كرده و كف قالب را به مدت 5 ثانیه داخل آب‌جوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

نکته :

از عرق بیدمشك نیز می‌توان به‌جای عرق نسترن استفاده كرد.
اگر هندوانه شیرین است از مقدار شكر كم كنید.

فوت آشپزی:

مایعات فالوده را از صافی عبور  دهید و از رشته های فالوده استفاده کنید.هندوانه باید به دمای محیط برسد.

منبع : bartarinha

با تشکر از سایت bartarinha



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن