منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه بورقی ترکی

طرز تهیه بورقی ترکی,بورقی ترکی

لقمه‌هایی لذیذ از كشور تركیه كه به سادگی تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. مشكل‌ترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفكا یا فیلوست كه عرضه آن در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ در سراسر كشور كار را آسان كرده است.
بورقی، لذتی از دیار ترک ها

مواد لازم: go here

طرز تهیه بورقی ترکی,بورقی ترکی click to see more

طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه :
1 – در یك كاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
2 – یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.
3 – روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
4 – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج كرده و بعد به‌سرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

نکات:
1 – برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار كه در بازار موجود است استفاده كنید.
2 – اگر بورقی‌ها را زودتر آماده كردید، آنها را تا زمان سرخ كردن زیر یك دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
منبع : bartarinha.ir

با تشکر از سایت bartarinha.ir article source

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

click at this page نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

see more

go here




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network