بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه شیرینی پیروک

طرز تهیه شیرینی پیروک,شیرینی پیروک

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه شیرینی پیروک آشنا میکنیم امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی پیروک,شیرینی پیروک

روش تهيه :
قالب تارتي به قطر 23 سانتيمتر را چرب کنيد. آن گاه کره ي نرم شده و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بيکينگ پودر اضافه و مخلوط نمائيد.حالا نيم بيش تر خمير را در قالب پهن کنيد و به مدت 30 د قيقه در فر (تاون) گرم شده با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. سپس بگذاريد کمي خنک شود .بعد مارمالاد را روي آن بريزيد و صاف کنيد. اکنون به باقيمانده ي خمير، کمي آرد بيفزائيد و روي سطح آرد پاشيده ،خمير را به ضخامت 3 ميليمتر باز کنيد.حالا با رولت مخصوص شيريني پزي، خمير را به صورت نوارهاي باريکي به عرض تقريبي 1 سانتيمتر ببريد و روي مارمالاد به صورت ضربدر بگذاريد .سپس روي آن را با زرده ي تخم مرغ زرين کنيد و به مدت 10 د قيقه ، يا تا زماني که روي نوارها طلائي رنگ شود، با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اينک پيروک را روي پنجره ي سيمي قرار د هيد تا خنک شود .بعد آن را براي پذيرائي ، در ديس زيبائي بگذاريد.

منبع : آشپز باشی



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
تور ترکیه
تور ترکیه
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
اخبار روز
اخبار روز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن