بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه استیک تارتار

طرز تهیه استیک تارتار,استیک

جهانی‌ها –> آشپزی

در اینجا شما را با طرز تهیه استیک تارتار آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم برای دو نفر:

طرز تهیه استیک تارتار,استیک

طرز تهیه :
آبلیمو را می گیریم پیاز را نرم رنده می کنیم نمک و فلفل و خردل را با پیاز رنده شده و آبلیمو مخلوط نموده و گوشت را داخل آن ریخته و خوب مخلوط می نمائیم و در آخر کار سبزی را اضافه کرده هم می زنیم و گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می نمائیم و در دست به شکل یک پرتقال صاف مرتب در می آوریم وسط دو بشقاب می گذاریم .
تخم مرغ ها را به دقت شسته و تمیز می نمائیم و خشک می کنیم ، سر هر تخم مرغ را می شکنیم سفیده آن را خالی می نمائیم بعد پوست تخم مرغ را صاف کرده و آن را وسط گوشت قرار می دهیم و اطراف گوشت را با جعفری و پیاز خلال کرده تزئیین می نمائیم .
اروپائی ها استیک تارتار را خام می خورند و موقع خوردن گوشت را با زرده تخم مرغ مخلوط می نمایند و با سس گوجه فرنگی یا کچاپ مصرف می کنند.
ما می توانیم گوشت را به طریقه فوق آماده کرده کمی روغن در تابه داغ کنیم وگوشت را در دست به شکل دایره به ضخامت تقریبا دو سانت صاف و مرتب کنیم و دو طرفش را در تابه کباب کرده دو عدد تخم مرغ را نیمرو کرده روی گوشت می گذاریم و این استیک را با سس گوجه فرنگی یا کچاپ که در فروشگاه ها آماده فروش است مصرف نمائیم بدیهی است که به این طریق استیک تارتار نامیده نمی شود و نوعی بیفتک چرخ کرده یا نوعی همبرگر با نیمرو نامیده می شود.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

با تشکر از سایت groohashpazi.blogfa.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات