منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما,خورش آلو

جهانی‌ها – > آشپزی

در این قسمت طرز تهیه خورش آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت.خورش آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.

 مواد لازم:

طرز تهیه خورش آلو مسما,خورش آلو

طرز تهيه:

مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

نكته:

اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده