بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه آش ترخینه برای افطار

طرز تهیه آش ترخینه برای افطار,آش ترخینه

 

جهانی‌ها –> آشپزی

آش ترخینه نوعی غذای محلی شهرستان بروجرد است که برخی آن را در افطاری ها نیز مصرف می کنند.

مواد اولیه:

ترخینه دو عدد (خیس كرده در آب ولرم)
پیاز سرخ‌شده دو عدد
عدس پخته‌شده دو پیمانه
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) ساطوری‌شده یك كیلوگرم
نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
ترخینه را با آب همراه كمی نمك و فلفل و یك پیاز كوچك حلقه‌شده روی حرارت ملایم بپزید. سپس عدس را با سبزی به آن اضافه كرده تا20 دقیقه دیگر بپزد و جا بیفتد. با مقداری نعنا و پیازداغ آش را تزئین كنید. این آش محلی، ترش مزه است.

روش تهیه ترخینه:
بلغور گندم یا گندم پوست کنده را با دوغ می جوشانیم تا دوغ به خورد بلغور برود و سفت شود. بعد آن را به شکل کلوچه درآورده و می گذاریم خشک شود.

منبع:www.loghme.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن