بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه ماهی قزل آلا در خمیر

طرز تهیه ماهی قزل آلا در خمیر,ماهی قزل آلا

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان گرامی در این مطلب با طرز تهیه ماهی قزل آلا در خمیر آشنا میشوید امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه ماهی قزل آلا در خمیر,ماهی قزل آلا

طرز تهيه خمير :

آرد را كاملاً الك كرده وسط آن را گود كنيد . كره را به قطعات ريز خرد كرده و به آرد اضافه كنيد و به آرامي ورز دهيد تا كره كاملاً جذب آرد شود. سپس نمك و تخم مرغ را اضافه كرده ورز دهيد تا به صورت خمير در آيد . خمير را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد .

طرز تهيه :

فر را از قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. ماهي را به دلخواه از گردن يا شكم برش داده تيغ آنرا بيرون بياوريد .(اين ماهي را ميتوانيد با پوست يا بدون پوست تهيه كنيد) آبشش هاي ماهي را در آورده , داخل شكم را تميز نمائيد .در يك كاسه تره , جعفري , روغن زيتون , آبليمو, نمك و فلفل را مخلوط نموده با يك قلم مو داخل و روي بدن ماهي را با اين سس مزه دار كنيد, 3/1 خمير را كنار گذاشته مابقي آن را با وردنه پهن كنيد تا نازك شود. ماهي را در خمير قرار داده و با خمير ماهي را بپوشانيد .
سپس مابقي خمير را باز نموده با قالب به صورت دايره هاي كوچك برش داده و مطابق تصوير دايره ها را روي خمير قرار دهيد. بعد تخم مرغ , شير و زعفران را مخلوط نمائيد. با يك قلم مو روي خمير بماليد و خمير را داخل سيني فر با يك ظرف نسوز قرار دهيد و در فر بگذاريد تا زماني كه روي خمير طلايي شود, آنگاه از فر خارج كنيد.

منبع:jadidtarin.com

با تشکر از سایت jadidtarin.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن