بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه باسلوق مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه باسلوق ,باسلوق مخصوص رمضان

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه باسلوق مخصوص ماه رمضان آشنا میکنیم درست کردن آن بسیار راحت است.

مواد لازم :

نشاسته 100 گرم -شکر 200 گرم -گلاب نصف لیوان -آب سرد دو لیوان-روغن مایع یک قاشق چایخوری -مغز گردو 100 گرم -پودر نارگیل 150 گرم

طرز تهیه :
در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند . سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاسته تا کاملا سفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم .

منبع: www.bronz4you.blogfa.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن