طرز تهیه برشتوک

طرز تهیه برشتوک,برشتوک

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان گرامی در این مطلب با طرز تهیه برشتوک آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه برشتوک,برشتوک

مواد لازم برای تزیین:

طرز تهیه برشتوک,برشتوک

طرز تهیه:

ابتدا پودرقند و آردگندم را الك كرده، درون تابه بريزيد و روي حرارت تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود زماني كه عطر آن درآمد از روي حرارت برداريد.
آرد نخودچي را هم الك كنيد. جداگانه تفت دهيد و به آردگندم اضافه كنيد و روي حرارت قرار دهيد. روغن را اضافه كرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا مواد نيمه‌گرم شوند.
قند، پودرهل و پودركاكائو را به مواد بيفزاييد. حلوا را به ضخامت دو سانتي‌متر بين دو ورق كاغذ روغني با وردنه پهن كنيد. شكلات تيره و سفيد را در دو ظرف جداگانه ريخته و روي بخار آب قرار دهيد. روي خمير باز شده شكلات تيره آب شده بريزيد و روي آن را صاف كنيد و بگذاريد كمي ببندد و در اين هنگام شكلات سفيد را ريخته و صاف كنيد و روي آن دوباره شكلات تيره آب شده بريزيد و صاف كنيد، پس از بسته‌شدن شكلات، حلوا را به شكل لوزي برش دهيد و روي حلوا مطابق شكل با پسته تزئين كنيد.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.