بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه پاچانگای گوشت

طرز تهیه پاچانگای گوشت,پاچانگای گوشت

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان گرامی در این مطلب با طرز تهیه پاچانگای گوشت آشنا میشوید.

مواد لازم:

طرز تهیه پاچانگای گوشت,پاچانگای گوشت

طرز تهيه :

گوشت چرخ كرده را با پياز خرده شده، روغن و نمك تفت دهيد و سپس رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و كمي فلفل بزنيد.
يك ورق يوفكا را پهن كرده و نصف پيمانه آب را با نصف پيمانه روغن مخلوط كرده و با قلم‌مو روي خمير بماليد، سپس پنير پيتزا را روي ورق يوفكا پخش كرده ورق دوم را روي ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روي آن بماليد بعد مخلوط برگ چغندر و هويج رنده‌شده را پخش كنيد. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌كرده را ريخته و كمي آويشن بپاشيد. يوفكا را از پايين به صورت لوله پيچيده و در سيني فر چرب شده به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. در حين پخت يك الي دوبار روي آن را با قلم‌مو روغن ماليده تا كاملا برشته شود.

منبع:غذای تركيه ای

با تشکر از غذای ترکیه ای



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
اخبار روز
اخبار روز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید vpn
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن