طرز تهیه کاتلیس

طرز تهیه کاتلیس,کاتلیس

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه کاتلیس آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه کاتلیس,کاتلیس

طرز تهيه :

در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و  گوشت چرخ كرده را با انواع ادويه‌ها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.
مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيب‌زميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.
نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيب‌زميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيب‌زميني گلوله‌اي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيب‌زميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيب‌زميني را در كف دست گرد كنيد.در ظرف ديگري تخم‌مرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه نيز به آن بيفزاييد. سپس کاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخم‌مرغ بغلتانيد و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. کاتلیس ها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين كنيد.

منبع : groohashpazi

با تشکر از سایت groohashpazi

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.