بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه رول بادمجان

طرز تهیه رول بادمجان,رول بادمجان

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب شما را با طرز تهیه رول بادمجان آشنا میکنیم.

مواد لازم:

طرز تهیه رول بادمجان,رول بادمجان

مواد لازم سس:

طرز تهیه رول بادمجان,رول بادمجان

روش تهیه:
در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:
1 – پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.
2 – از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
3 – با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
4 – سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
5 – ادویه‌های دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6 – سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

منبع : wikinaz.rozblog.com

با تشکر از سایت wikinaz.rozblog.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات