منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه دسر هلو یا زردآلو

طرز تهیه دسر هلو یا زردآلو,دسر

جهانی‌ها –> آشپزی

برای تهیه دسر هلو یا زرد آلو پس از تهیه مواد مورد نیاز مراحل آماده سازی آنرا که در ذیل ارائه گردیده دنبال نمایید و از تهیه نمودن یک دسر لذیذ و دلپذیر برای عزیزانتان لذت ببرید.

مواد لازم:

طرز تهیه دسر هلو یا زردآلو,دسر

(خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد)

طرز تهیه :

زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با كرم كاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت یك ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.

منبع:تبیان

با تشکر از سایت تبیان



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده