منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه کوکو هفت طبقه

طرز تهیه کوکو هفت طبقه,کوکو

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در اینجا شما را با طرز تهیه کوکو هفت طبقه آشنا میکنیم با این کوکو زیبایی مجالس خود را دو چندان کنید.

مواد لازم:

طرز تهیه کوکو هفت طبقه,کوکو

طرز تهیه کوکو هفت طبقه :
*سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* هویج‌ها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
* سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبون‌ها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
* در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
* ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگ‌تری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگ‌تر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
* بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.

نکات:
1- این دستور 105 گرم کربوهیدرات، 150 گرم پروتئین، 100 گرم چربی و 1920 کیلوکالری انرژی دارد.
2- این کوکو از 4 طبقه مواد تشکیل شده است که سه طبقه باقی مانده با قرار دادن ژامبون میان آن‌ها تکمیل می‌شود و تشکیل کوکو هفت طبقه را می‌دهد.

منبع : pcparsi.com

با تشکر از سایت pcparsi.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده