منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه كوكوی پاغازه

طرز تهیه كوكوی پاغازه,کوکو

جهانی‌ها –> آشپزی

در اینجا با طرز تهیه كوكوی پاغازه که یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است آشنا میشوید.

مواد لازم:

طرز تهیه كوكوی پاغازه,کوکو

طرز تهیه :

فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند . پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .
پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

پاغازه

طرز تهیه كوكوی پاغازه,کوکو

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

با تشکر از سایت ashpazierangin.blogfa.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده