بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ,مرغ سرخ کرده

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

 زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ,مرغ سرخ کرده

مواد لازم برای سس قارچ:

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ,مرغ سرخ کرده

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.
مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید

نکته:مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن