طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج,رول مرغ و اسفناج

جهانی‌ها –> آشپزی

در اینجا شما را با طرز تهیه رول مرغ و اسفناج آشنا میکنیم که امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج,رول مرغ و اسفناج

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج :
ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌های کوچکتر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها را آبلیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودرسیر و نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آنها را با سلیفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند.
در این مرحله پیاز را ریز کرده با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به طور کامل نخ‌پیچیده داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

منبع : bartarinha

با تشکر از سایت bartarinha

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.