بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه مسقطی کاسه ای

طرز تهیه مسقطی کاسه ای,مسقطی

 

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه مسقطی کاسه ای آشنا میکنیم امیدواریم مورد پسند شما عزیزان واقع شود.

مواد لازم:

نشاسته 200 گرم
شکر 400 گرم
آب 1.5 لیتر
گلاب 0.5 فنجان
روغن 100 گرم
خلال بادام 100 گرم

طرز تهیه :
نشاسته را در 6 تا 7 پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود ، بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و خلال بادام را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , مایه را در پیاله های کوچک بلوری میریزیم و روی آنرا با کمی پسته چرخ کرده تزیین میکنیم .
ممکن است به جای 100 گرم روغن 150 گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود .
ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی کرد و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست.

منبع: آکا



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات