بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته
آموزش سئو

تبلیغات

جهانیها

سامتیک، سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و بلیط قطار با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی و ریلی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
این وب سایت اقدام به جمع آوری تمام اطلاعات پرواز خطوط هوایی و ریلی ایران نموده تا با توجه به نیاز کاربران سهولت اسفاده از امکانات جهت خرید اینترنتی بلیط ارزان هواپیما چارتری و سیستمی و بلیط قطار در فضای مجازی بر اساس آخرین تغییرات در اختیار کاربران قرار گیرد.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید. از اخبار روز بازار خودرو و قیمت به روز خودرو مطلع گردید.

طرز تهیه نان مغزدار نروژی

طرز تهیه نان مغزدار نروژی,نان مغزدار نروژی

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه نان مغزدار نروژی آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

 

مورد مصرف : صبحانه
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم:

طرز تهیه نان مغزدار نروژی,نان مغزدار نروژی

طرز تهیه :
نان های عصرانه و صبحانه نروژی بسیار خوشمزه است. نان مغزدار (روند استیکه) نروژی که نام آن برود شیوه است.
به این دستور نان ، دوستان من خودم ١ عدد تخم مرغ و ٢ قاشق ماست یا خامه و شیر اضافه میکنم.
همه این مواد لازم را ورز می دهیم یا ۱۰ دقیقه ضربه میزنیم و ۱ساعت استراحت می دهیم.
خمیر را ورز داده و به چانه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کرده ،در سینی فر می چینیم با کمی فاصله، دوباره ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم.
سپس روش را با فرچه، شیر می مالیم در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان ها طلایی شود .

 

 

طرز تهیه نان مغزدار نروژی,نان مغزدار نروژی
نکاتی در تهیه نان مغزدار نروژی(روند استیکه):
می توانید این خمیر را در قالب لوف قرار دهید .از سبوس گندم هم میتوانید استفاده کنید داخل آرد بریزید ،یا آرد سبوس دار.
این خمیر ٤ دسی لیتر آب را کامل می برد، برای اینکه نان بسیار لطیف و خوبی داشته باشد.خمیرتان باید کاملا خیس شود و به دست می چسبد، نگران این مساله نباشید و فکر کنید که دستور شاید ایراد داشته باشد، با همان چسبندگی ورز بدهید و موقع چانه گرفتن از کمی آرد استفاده کنید تا به دستتان نچسبد.
اگر از قالب لوف استفاده میکنید این مقدار خمیر به ٤ قسمت تقسیم می شود.

 

طرز تهیه نان مغزدار نروژی,نان مغزدار نروژی

 

منبع : beryooni.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود فیلم
دانلود فیلم
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
چت روم
چت روم
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید vpn
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن