منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی,کوفته

 

جهانی‌ها –> آشپزی

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

مواد لازم:

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی,کوفته

طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .

 

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی,کوفته

منبع : ashpazierangin.net



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده