منوی سایت
مروری بر گذشته

نحوه درست کردن کاسترول خمیری بادمجان

نحوه درست کردن کاسترول خمیری بادمجان,کاسترول بادمجان

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با نحوه درست کردن کاسترول خمیری بادمجان آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم برای خمیر:

نحوه درست کردن کاسترول خمیری بادمجان,کاسترول بادمجان

مواد لازم برای داخل خمیر:

نحوه درست کردن کاسترول خمیری بادمجان,کاسترول بادمجان

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست كنده، به صورت حلقه هاي 2 تا 3 سانتي خرد كرده، نمك زده و در صافي قرار دهيد.
در يك ظرف آب يا شير، شكر، نمك و روغن آب شده را با هم مخلوط كنيد.
آرد و بكينگ پودر را كم كم به روي آن بريزيد تا تبديل به خميري مناسب شود. روي خمير را بپوشانيد و بگذاريد يك ساعت استراحت كند.
در اين فاصله بادمجان ها را خشك كرده و دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.
پياز داغ درست كنيد.
گوشت را اضافه كرده و سرخ كنيد. به گوشت نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. بعد از سرخ شدن، رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و كمي تفت دهيد. گوشت را از روي حرارت برداريد. فلفل دلمه اي را حبه قندي خرد كنيد. پنير را رنده ي درشت كنيد. سير رنده شده را با گوشت مخلوط كنيد. خمير را به دو قسمت تقريبا نامساوي تقسيم كنيد.
روي سطح ميز را آرد بپاشيد. گلوله ي كوچك تر خمير را به صورت بيضي به اندازه ي ظرف مورد نظر باز كنيد. خمير را به ظرف منتقل كنيد.
روي سطح خمير را با 3 سانت فاصله از لبه ي ظرف كمي پنير بپاشيد. بادمجان هاي سرخ شده را كنار هم روي سطح خمير قرار دهيد. كمي ديگر پنير بپاشيد. گوشت چرخ كرده را روي بادمجان پهن كنيد. دوباره پنير بپاشيد. بعد فلفل دلمه اي را روي سطح گوشت پخش كنيد. در سطح كار نيز پنير بپاشيد.
خمير بزرگ تر را روي سطح آردي به شكل بيضي و قدري بزرگتر از خمير اول باز كنيد.
خمير را دور وردنه بپيچيد و روي مواد قرار دهيد. با كمك آب لبه هاي دو قسمت خمير را به هم بچسبانيد. روي سطح خمير را به زرده آغشته كنيد. اضافه ي خمير دور غذا را با خمير بر ببريد. دور خمير را مدل بدهيد.
با اضافه هاي خمير ساقه و برگ و گل درست كنيد و روي سطح خمير قرار دهيد.
كنار ساقه ها را در سه نقطه كمي شكاف سطحي بدهيد تا خمير در زمان پخت ترك نخورد.
روي گلبرگ و ساقه ها را هم به كمك قلم موي مخصوص با زرده آغشته كنيد
غذا را به مدت 45 تا 50 دقيقه در فر با حرارت 350 درجه ي فارنهايت قرار دهيد تا بپزد و خمير به رنگ طلايي در آيد.

منبع:ashpazonline.com

با تشکر از سایت ashpazonline.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده