بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی

طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی,ماهی شکم پر

 

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی,ماهی شکم پر

طرز تهیه :

منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

منبع : groohashpazi.blogfa.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن