منوی سایت
مروری بر گذشته

سالاد اندونزیایی

سالاد اندونزیایی, طرز تهیه سالاد اندونزیایی http://ariga.cz/map

source آموزش آشپزی جهانی‌ها

مواد لازم:
سیب زمینی= نیم كیلو

گوجه فرنگی= 2 عدد متوسط
نخود فرنگی= 200 گرم
كالباس=300 گرم
خیار شور= 300 گرم
سس مایونز= به میزان لازم
گل کلم پخته شده:300 گرم
هویج پخته شده:250 گرم
در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم میتوانید اضافه کنید
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.
منبع : سیمرغ
لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

http://aquetos.com.br/map نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

http://ach-motors.pl/map

please click for source




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network