منوی سایت
مروری بر گذشته

سالاد اندونزیایی

سالاد اندونزیایی, طرز تهیه سالاد اندونزیایی

آموزش آشپزی جهانی‌ها

مواد لازم:
سیب زمینی= نیم كیلو

گوجه فرنگی= 2 عدد متوسط
نخود فرنگی= 200 گرم
كالباس=300 گرم
خیار شور= 300 گرم
سس مایونز= به میزان لازم
گل کلم پخته شده:300 گرم
هویج پخته شده:250 گرم
در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم میتوانید اضافه کنید
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.
منبع : سیمرغ




ببینید تو سواحل آنتالیا چه خبره + تصاویر


دانلود آهنگ جدید
لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network