بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

نحوه درست کردن آلبالو پلو

نحوه درست کردن آلبالو پلو,آلبالو پلو

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با نحوه درست کردن آلبالو پلو آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

نحوه درست کردن آلبالو پلو,آلبالو پلو

طرز تهیه:

برنج را شسته و آن را با نمك خیس كنید. هسته آلبالو را گرفته ، شكر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد كنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و كمی غلیظ شود و در صورت اضافه بودن شربت، در موارد دیگرهم می توانید از آن استفاده كنید.
مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده ، نمك و یك لیوان آب بپزید تا به مقدار یك فنجان آب مرغ باقی بماند. استخوانهای مرغ را از گوشت آن جدا كنید و گوشت آن را تكه تكه كنید. برنج را آبكش كنید. سعی كنید مغز برنج زیاد نپزد. در قابلمه كمی روغن بریزید. برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یك كفگیر از آلبالو ها را كنار بگذارید كه بعداً صرف تزئین روی برنج كنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه كنید. خلال بادام را شسته و كنار آلبالو پلو بریزید.
برنج باید با حرارت ملایم دم بكشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم كشیدن كامل برنج، مقداری ازشربت آلبالو و خلال پسته را هم به برنج اضافه كنید.
سپس برنج را در دیس كشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی كه برای تزئین كنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده ، خلال بادام و پسته تزئین كنید.
به جای مرغ از گوشت گوسفند چرخ كرده هم می توانید استفاده كنید.

نكات تغذیه ای :
آلبالوپلوغذایی لذیذ وخوشرنگ است . آلبالو از جمله میوه هایی است كه فواید فراوانی برای بدن دارد. از جمله خواص آن می توان به این موارد اشاره كرد: رفع عطش و تشنگی، كاهش فشار خون بالا ، ضد تهوع و سنگ كلیه ، اشتها آور مناسب .

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات