بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه ماهی شوریده

طرز تهیه ماهی شوریده

روش پخت ماهی شوریده,طرز تهیه ماهی شوریده

جهانی‌ها –> آشپزی

طرز تهیه ماهی شوریده

آنهایی که ماهی‌خور هستند، همه نوع ماهی را با هر طعم و مزه‌ای دوست دارند، ولی آن دسته از افرادی که دنبال ماهی‌های بی‌بو هستند، معمولا ماهی سفید یا قزل‌آلا را به هر ماهی دیگری ترجیح می‌دهند در حالی که هر ماهی را می‌شود با طعم‌دار کردن، خوشمزه و باب طبع کرد.

ماهی‌های جنوب نسبت به ماهی‌های شمال بودارتر هستند، ولی وقتی به مواد طعم‌دهنده مختلف آغشته می‌شوند، طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کنند. این بار ماهی شوریده را با همین روش پیشنهادی امتحان کنید.

مواد لازم طرز تهیه ماهی شوریده

فیله ماهی شوریده: یک عدد (250 گرم)

تخم‌مرغ: 2 عدد

آرد سفید: 100 گرم

آرد سوخاری: 200 گرم

نمک و فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم

روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

لیموترش بزرگ: یک عدد

زعفران آب کرده:‌یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه طرز تهیه ماهی شوریده:

1 ماهی شوریده را در ظماهی شوریده سوخاریرفی با نمک و زعفران آب کرده مزه‌دار کنید. آب لیموترش را هم گرفته و به ماهی اضافه کنید. همه جای ماهی را به زعفران، نمک و آبلیمو آغشته کرده، در ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

2 بعد از استراحت کردن و مزه‌دار شدن، ماهی را از یخچال بیرون آورده و به آرد آغشته کنید. به این صورت که در بشقابی آرد ریخته، ماهی را در آرد بخوابانید و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر ماهی هم آردی شود.

3 تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. ماهی آردی را در ظرف تخم‌مرغ‌ها بیندازید تا همه جای ماهی به تخم‌مرغ آغشته شود.

4 در ظرف مسطح دیگری، آردسوخاری ریخته، نمک و فلفل سیاه یا قرمز را هم به آرد سوخاری اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا ماهی را از تخم‌مرغ خارج کرده و در آرد سوخاری بغلتانید. همه جای ماهی باید به آرد سوخاری آغشته شود.

5 وقتی دو طرف ماهی را در آرد سوخاری غلتاندید کف دستتان را روی گوشت ماهی فشار دهید تا آرد سوخاری به خورد ماهی برود.

6 در تابه‌‌ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پس از امتحان کردن روغن و اطمینان از داغی آن، ماهی را به آرامی در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.

7 بعد از یکی ، دو دقیقه ماهی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. ماهی معمولا قطری حدود 2 سانتی‌متر دارد که برای پخت آن و سرخ شدن دو طرف آن 5 دقیقه کافی است.

8 پس از طلایی شدن هر دو طرف ماهی آن را در ظرف مورد نظر گذاشته و با سبزیجات مورد نظر و سس گوجه فرنگی تزئین کنید.

همچنین ببینید

منبع : hamshahrionline.ir



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
اخبار روز
اخبار روز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن