بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

نحوه درست کردن چیکن سوخاری

نحوه درست کردن چیکن سوخاری,چیکن سوخاری

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با نحوه درست کردن چیکن سوخاری آشنا میشوید امیدواریم مورد رضایت شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

نحوه درست کردن چیکن سوخاری,چیکن سوخاری

مواد لازم برای تزیین:

نحوه درست کردن چیکن سوخاری,چیکن سوخاریطرز تهیه :

زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط میکنیم. ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم. مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم 3 ساعت یا ترجیحا 1 شب بماند. پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم. تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود 25 الی 30 دقیقه می گذاریم بپزد. مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن