منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه حلوا شکری

عکس حلوا شکری,عکس حلوا ارده http://easycoupon.com.au/map

http://brunchonwheels.be/map جهانی‌ها – > آموزش آشپزی

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه حلوا شکری رو به شما آموزش بدیم. click to see more

http://abzcomunicacion.com.ar/map

مواد لازم حلوای ارده : continue reading

  •   آرد گندم: ۲۱۰ گرم
  •   ارده: ۱۲۰ گرم
  •   گردوی تست و خرد شده: ۱۵۰ گرم
  •   پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
  •   شکر: ۵۰۰ گرم
  •   آب: یک پیمانه یا ۲۵۰ میلی‌لیتر
  •   گلاب: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  •   محلول زعفران: یک قاشق سوپ‌خوری
  •   پودر پسته: برای تزئین
  •   کره: در صورت نیاز

article source طرز تهیه حلوای ارده:

please click for source ۱ – آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود.

click the following article ۲ – ارده را به آرد بوداده اضافه کنید و مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به‌صورت مداوم هم بزنید.

۳ – گردوی تست و خرد شده و پودر نارگیل را به آرد و ارده اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بلافاصله به ظرف دیگری منتقل کنید.

۴ – شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شکر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید و شعله را زیاد کرده تا شربت به جوش آید.

۵ – شربت آماده‌شده را به مواد آردی اضافه و خوب مخلوط کنید. باید دمای هر دو یکی باشد، یا هر دو داغ یا ولرم باشد.

۶ – اگر حلوا سفت بود کمی کره به آن اضافه کنید و اگر شل بود نگران نباشید، چون بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت می‌شود. قالب کمربندی را با سلفون بپوشانید، حلوا را درون آن پهن کنید. قاشق را با کره ذوب شده چرب کرده و روی سطح حلوا را صاف کنید. روی حلوا خلال پسته بریزید و حدود ۱۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

نکته:
می‌توانید این حلوا را با اسکوپ در کپسول‌های مخصوص شیرینی بریزید و با پرک بادام و پسته تزیین کنید.

منبع : تهران98

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

یک پاسخ به “طرز تهیه حلوا شکری”

  1. م.آ گفت:

    تشکرازشما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network