منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه حلیم بادمجان مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه حلیم بادمجان ماه رمضان,حلیم بادمجان

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه حلیم بادمجان مخصوص ماه رمضان آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

بادمجان: 10 عدد

گوشت گوسفند: 1 کیلو

عدس: نیم کیلو

پیاز داغ : 3 قاشق سوپخوری

کشک: 2 فنجان

روغن: 350 گرم

نمک و فلفل به مقدتر لازم

طرز تهیه:

گوشت و عدس و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملاً بپزد. بادنجان ها را پوست می کنیم سر آنها را می گیریم کمی نمک می زنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ می کنیم و بعد بادنجانها و گوشت و عدس را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم 2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آنرا بهم می زنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود. ظرف را از روی آتش برمی داریم و با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تزیین می کنیم.
عده ای به جای عدس از لوبیا سفید استفاده می کنند که به این ترتیب رنگ حلیم بادمجان روشن تر می شود.

منبع: cook&chef

 





ببینید تو سواحل آنتالیا چه خبره + تصاویر


دانلود آهنگ جدید
لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network