بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته
آموزش سئو

تبلیغات

جهانیها

سامتیک، سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و بلیط قطار با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی و ریلی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
این وب سایت اقدام به جمع آوری تمام اطلاعات پرواز خطوط هوایی و ریلی ایران نموده تا با توجه به نیاز کاربران سهولت اسفاده از امکانات جهت خرید اینترنتی بلیط ارزان هواپیما چارتری و سیستمی و بلیط قطار در فضای مجازی بر اساس آخرین تغییرات در اختیار کاربران قرار گیرد.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید. از اخبار روز بازار خودرو و قیمت به روز خودرو مطلع گردید.

طرز تهیه حلیم بوقلمون

طرز تهیه حلیم بوقلمون,حلیم بوقلمون

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیزدر این مطلب با طرز تهیه حلیم بوقلمون آشنا میشوید که میتوانید آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

طرز تهیه حلیم بوقلمون,حلیم بوقلمون

طرز تهیه :

گندم را معمولا بايد گندم پوست کنده استفاده کنيد. اگر مثل من گندم بدون پوست در دسترس نداشتيد مي‌توانيد گندم پوست دار استفاده کنيد. اگر گندم پوست کنده نبود بايد بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از يک توري فلزي يک چيزي مثل آبکش رد کنيد تا پوست‌هاي آن را بگيريد، مثل اين وسيله تصوير کنار. اگر گندم پوست دار استفاده مي‌کنيد کمي بيشتر گندم مصرف کنيد چون پوست آن دور ريز مي‌شود (تقريبا 350 گرم) اگر گندم خورد شده گير نياورديد مي‌توانيد گندم درسته بخريد و آنرا قبل از مصرف در ماشين آشپزخانه خورد کنيد، باز هم به طريق بالا بايد پوست آنرا جدا کنيد. ظروف و وسايل لازم: دو عدد قابلمه يکي تقريبا 4 يا 5 ليتري و ديگري 6 تا 7 طرز تهيه: اول قبل از شروع گندم را پنج شش ساعت در آب خيس کنيد. بگذاريد تا خوب آب جذب کند به اين صورت مدت طبخ را هم کاهش مي‌دهيد. گوشت را همراه با 2 ليوان آب داخل قابلمه کوچکتر قرار دهيد، پياز را پوست بکنيد و به چهار قسمت تقسيم کنيد و داخل گوشت بريزيد، زردچوبه را هم بيفزايد و شعله اجاق را روي درجه متوسط قرار بدهيد بگذاريد گوشت خوب بپزد. گندم را با يک ليتر آب در قابلمه دوم بريزيد روي اجاق بگذاريد و با شعله ملايم بپزيد تا نرم شود و دانه آن له شود. دقت کنيد ته قابلمه نگيرد هر از چند دقيقه‌اي آنرا هم بزنيد تا ته قابلمه نسوزد، اگر قبل از نرم شدن گندم، آب آن رو به اتمام گذاشت کمي آب گرم به آن بيفزايد. وقتي گوشت پخت آنرا از مايع خارج کنيد و با ماشين آشپزخانه خورد کنيد. دقت کنيد گندم بايد خوب نرم شده باشد و دانه آن رفته باشد (يعني دانه‌ها نبايد کامل باشد، بصورت خمير در آمده باشد). اگر گندم با پوست مصرف کرده‌ايد حالا بايد پوست آنرا با کمک يک آبکش جدا کنيد. حالا گندم نرم شده را که تقريبا به صورت مايع سفت در آمده را با گوشت کوبيده مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و با حرارت بسيار ملايم بگذاريد غليظ شود (قوام بيايد). دقت کنيد در اين مرحله حتما بايد حليم را زير نظر داشته باشيد تا ته قابلمه نگيرد حليم نبايد مثل گوشت کوبيده زياد سفت و يا مثل آب گوشت زياد شل و روان باشد. هنگام مصرف حليم، مي‌توانيم روي آن را دارچين پاشيده و با روغن حيواني يا کره داغ و شکر نوش جان کنيد. نان سنگک را من ترجيح مي‌دهم ولي حليم را مي‌توانيد با نان‌هاي ديگر هم سرو کنيد.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود فیلم
دانلود فیلم
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
چت روم
چت روم
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید vpn
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

دیجی چارتر خرید بلیط هواپیما