بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آیا کراتینه کردن مو فایده دارد

فایده کراتینه کردن مو,کراتینه کردن مو

جهانی‌ها ->آرایش مو

کراتین بیشتر یک درمان ترمیمی است.حتی اگر شما موهای خوبی دارید، آن باز هم بدنۀ موهای شما را تقویت کرده و موهایتان را انعطاف‌پذیرتر و ارتجاعی‌تر می‌کند.

کراتین چیست؟یک پروتئین است که به طور طبیعی در موهای شما وجود دارد.
چگونه کار می‌کند؟
آرایشگر یک محصول صاف‌کنندۀ کراتینۀ مو را در موهای شما مورد استفاده قرار داده و سپس از گرمای یک اتوی مو برای مهر و موم شدن آن بر روی موهایتان، استفاده می‌کند. این فرآیند بسته به بلندی موهای شما، در حدود ۹۰ دقیقه یا بیشتر طول می‌کشد.
صرفه‌جویی در زمان
به گفتۀ یکی از آرایشگران “اگر شما معمولاً موهای خود را صاف می‌کنید، این درمان صاف کردن مو با کراتین، زمان استفاده از سشوار را برای شما،%۴۰ تا%۶۰ کوتاه می‌کند.”
وداع با فر و وز مو
بعد از درمان، شما می‌توانید موهای فرفری و مجعد را فراموش کنید. شما می‌توانید در باران نم‌نم و سبک قدم بزنید و موهای شما تغییر نخواهند کرد.
قبل از شستن، صبر کنید
شما نباید موهایتان را برای ۳ تا ۴ روز پس از درمان، بشویید. به این دلیل که زمان می‌برد تا محلول عمل کند.
هزینۀ نگهداری
بعد از اینکه شما یک درمان کراتینۀ مو را انجام دادید و بعد از دورۀ انتظار برای شستن مو، شما باید از شامپوی بدون سولفات سدیم، برای کمک به نگهداری و حفظ درمان استفاده کنید.
برای چه مدت دوام دارد
انتظار می‌رود که نتایج برای دو تا دو ماه و نیم دوام داشته باشد. درمان‌های کراتینه باعث شکستن موهای شما نخواهد شد، اما اتوی مو ممکن است این کار را بکند. به گفتۀ یکی از متخصصان امراض پوست “شکستگی مو هیچ ربطی به درمان‌ها نداشته، ولی به اتوی مو که برای خشک کردن و مهر‌ و‌ موم کردن مواد بر روی موها بعد از آن، استفاده می‌شود، ربط دارد.” بعضی از آرایشگران از یک اتو مویی استفاده می‌کنند که بیش از حد داغ بوده و باعث سوختگی سطحی موها شده و آن را می‌شکند.کراتین بیشتر یک درمان ترمیمی است.حتی اگر شما موهای خوبی دارید، آن باز هم بدنۀ موهای شما را تقویت کرده و موهایتان را انعطاف‌پذیرتر و ارتجاعی‌تر می‌کند. توصیه می‌شود که قبل از انجام یک درمان کراتینه، با یک متخصص امراض پوست دیدار کنید تا بررسی کنید که آیا شما آماس پوستی ناشی از شوره و یا پسوریازیس (یکنوع بیماری جلدی مزمن که بر روی بدن فلس‌های قرمز پدیدار می‌گردد.) دارید یا خیر.
فاکتور فرمالدئید
فرمالدئید یک گاز بیرنگ تند در محلول می‌باشد که توسط متانول اکسیدکننده ساخته شده است. شما ممکن است در مورد فرمالدئید در محصولات کراتینۀ آرایشگاهی شنیده باشید.فرمالدئید به مشکلات سلامتی مربوط می‌شود، به ویژه برای افرادی که به طور مرتب و منظم با آن کار می‌کنند. اصلی‌ترین نگرانی سلامتی در مورد فرمالدئید در محصولات کراتینه، در مورد کارگران آرایشگاه می‌باشد، نه افرادی که درمان کراتین بر روی آن‌ها انجام می‌شود.
چه مقدار فرمالدئید در این محصولات وجود دارد؟ متفاوت است. ادارۀ کل غذا و دارو و ادارۀ کل سلامتی و امنیت حرفه‌ای، میزان فرمالدئید در بعضی از این محصولات را بررسی می‌کنند.

“شما می‌توانید از افراد حرفه‌ای داخل آرایشگاه بپرسید، که یک محصول حاوی مواد تشکیل‌دهندۀ مرتبط با فرمالدئید یا بقیۀ مواد تشکیل‌دهنده که شما ممکن است بخواهید از آن‌ها اجتناب کنید، هست یا خیر. اگر شما یک واکنش بد نسبت به درمان دارید، این اداره خواستار این است که شما به آن‌ها گزارش دهید.اکثر شرکت‌ها که محصولات درمانی کراتینه صادر می‌کنند، از سطوح امن استفاده می‌کنند. اما بخش گیج‌کننده و جایی که این درمان‌ها تأثیر بد می‌‌گذارند این است که در آرایشگاه‌ها، آن‌ها را با محصولات خود برای جا دادن فرمالدئید بیشتر، مخلوط می‌کنند.
منبع: آرایشیک



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود زیرنویس
دانلود زیرنویس
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
فروش سرور مجازی
فروش سرور مجازی
دکتر سلامت
دکتر سلامت
خرید بلیط هواپیما
خرید بلیط هواپیما
خرید بک لینک
سامانه پیامک
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
تور ترکیه
تور ترکیه
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
سئو ارزن
سئو ارزن
طراحی سایت ارزان
طراحی سایت ارزان
خرید هاست ارزان
خرید هاست ارزان
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
ثبت شرکت
ثبت شرکت
خرید کریو
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن