بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه دمپخت میگو

طرز تهیه دمپخت میگو,دمپخت میگو

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه دمپخت میگو آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :

طرز تهیه دمپخت میگو,دمپخت میگو

مواد لازم سس:

طرز تهیه دمپخت میگو,دمپخت میگو

طرز تهیه :
میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.
2 تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.

طرز تهیه سس:
سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.

*** نکات
*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.
*این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!

منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com

با تشکر از سایت ashpaz-bashi.blogfa.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات