بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آموزش تزیین طالبی

جهانی‌ها -> هنردر خانه

در اینجا شما را با آموزش تزیین طالبی آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

طرز تهیه :

طالبی درشت و سفت را انتخاب کرده و بعد از شستن و خشک کردن ، تقریبا یک سوم از بالای طالبی را با چاقو برش زده جدا کنید و قسمت داخل طالبی را کامل خالی کرده و تمیز کنید حالا طالبی را برش های یک تا یک و نیم سانتی زده با عمق ۲ میلی متر و با چاقو این برش ها را تا پایین به صورت نوار باریک جدا کنید ولی از انتها وصل باشد و جدا نشود سپس ما بین همین نوارها را دوباره به همان اندازه برش بزنید و نوک گلبرگ ها را هم به صورت ۸ برش زده تا نوک تیز باشند و گلبرگ ها ی ردیف بیرونی که پوست طالبی محسوب می شود را از داخل طرح برگ انداخته و شیار بزنید و داخل طالبی را به وسیله توپی ، طالبی و گرمک بریزید یا هر میوه دلخواه

 

آموزش تزیین طالبی,تزیین طالبی

تزیین طالبی

آموزش تزیین طالبی,تزیین طالبی

تزیین طالبی

آموزش تزیین طالبی,تزیین طالبی

منبع: نشریه هنر آشپزی



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن