منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه تارت بیسکویت و خامه

طرز تهیه تارت بیسکویت و خامه,تارت بیسکویت و خامه

جهانی‌ها – > آشپزی visit web page

this web page دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه تارت بیسکویت و خامه آشنا میشوید.

مواد لازم: read more

طرز تهیه تارت بیسکویت و خامه,تارت بیسکویت و خامه source

see more طرز تهيه :

سفيده تخم مرغ را با همزن برقي كاملا” هم مي زنيم تا پف كرده و از ظرف جدا نشود سپس بيكينگ پودر را به آن اضافه مي كنيم و مجددا” هم مي زنيم تا كاملا” صدفي شود. بيسكويتها را كاملا” پودر مي كنيم و به مخلوط سفيده و شكر اضافه مي كنيم و هم مي زنيم تا خمير كاملا” يكدست شود.
قالبي به قطر 24 سانتيمتر انتخاب كرده و كف آن را كمي چرب مي كنيم و خمير را كف قالب مي ريزيم و درون فر با حرارت 350 درجه فارنهايت و به مدت 25 الي 30 دقيقه مي پزيم. لايه كيكي حاصل را از قالب خارج مي كنيم تا كاملا” خنك شود.
خامه فرم گرفته را روي ابن لايه مي ريزيم و با ميوه هاي فصل به سليقه خودمان تزئين مي كنيم.

continue reading منبع:بیتوته

this web page با تشکر از سایت بیتوته

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network