بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

طرز تهیه پیتزا شیکاگو,پیتزا

جهانی‌ها – > آشپزی

پیتزا شیکاگو نوعی از دیپ دیش پیتزا (deep dish pizza) هست که اولین بار در شیکاگو به سبک خاصی از خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می شده که تا امروز تغییراتی کرده است.

مواد لازم:

طرز تهیه پیتزا شیکاگو,پیتزا

طرز تهیه:

خمیر را با ۵٠٠ گرم آرد آماده می کنیم. در فاصله ای که ور بیاید، مواد داخل پیتزا را آماده می کنیم.
برای سس پیتزا می توان رب گوجه فرنگی(یا کنسرو گوجه خرد شده) را با مقداری ریحان , آویشن,نمک , یک حبه سیر رنده شده ,فلفل سیاه,آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون خوب مخلوط می کنیم “می توان از مقداری گوجه فرنگی و پیاز خرد شده (که در میکسر خوب مخلوط کردیم )نیز در آن استفاده کرد”.
بعد خمیر را که به مدت بیست دقیقه گذاشتیم استراحت کند را به دوقسمت تقسیم می کنیم(یک قسمت بزرگتر باشد).قسمت بزرگتر را روی تخته پهن می کنیم ودر قالب جوری‌ خمیر را پهن می کنیم که هم کف قالب را بپوشاند هم دیواره های آن را،‌ و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی متر خمیر بالاتر باشد،‌ بعد قسمت های اضافه را قیچی می کنیم.سپس داخل قالب روی خمیر اول مقداری از سس پیتزا و بعد کمی پنیر پیتزا و بعد هم لایه لایه مواد را می ریزیم (کالباس،قارچ،‌ فلفل دلمه ای، زیتون و سوسیس)روی همه مواد مقداری پنیر پیتزا می ریزیم. بعد بقیه خمیر را روی تخته پهن می کنیم و روی مواد می کشیم جوری که حدود ١ سانتی متر از لبه قالب بیرون آمده باشد. سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می کنیم و روی خمیر سوراخ هایی با چاقو ایجاد می کنیم .روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می پوشانیم،‌ بعد پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می کنیم.پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی گراد، می پزیم. اگر در طول پخت احساس کردید روی پیتزا رنگش تیره شده، با‌ یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید،‌ و اجازه بدهید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.
وقتی پخت حدود ١٠ دقیقه صبر کنید،‌ تا از حرارت پیتزا کاسته شود،‌بعد پیتزا را از قالب جدا کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

طرز تهیه پیتزا شیکاگو,پیتزا

طرز تهیه خمیر:

1- 1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 10 تا 12 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 20 دقیقه استراحت کند.

نکته: در پیتزا شیکاگو معمولا از پنیر و سس زیادی استفاده می شود و برخی لایه اضافه خمیر( که روی مواد کشیده شد)را استفاده نمی کنند و بعد از ریختن مواد با سس پیتزا و پنیر تمام سطح مواد را می پوشانند.همچنین می توان مواد درون پیتزا را تغییر داد(به جای سوسیس می توان از گوشت چرخ کرده که با پیاز و ادویه پخته ایم استفاده کنیم).

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود زیرنویس
دانلود زیرنویس
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بلیط هواپیما
بلیط هواپیما
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
دانلود سریال شهرزاد
دانلود سریال شهرزاد
فروش سرور مجازی
فروش سرور مجازی
دکتر سلامت
دکتر سلامت
خرید بلیط هواپیما
خرید بلیط هواپیما
خرید بک لینک
سامانه پیامک
دانلود آهنگ جدید
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
سئو ارزن
سئو ارزن
طراحی سایت ارزان
طراحی سایت ارزان
خرید هاست ارزان
خرید هاست ارزان
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
ثبت شرکت
ثبت شرکت

خرید vpn

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات