منوی سایت
مروری بر گذشته

پنیر را با هندوانه، گوجه و خیار نخورید

پنیر ماده ای پروتئینی با طبع سرد است، و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که طبع سرد دارند، بخورید، اکثر افراد به دلیل عادت همیشگی در صبحانه و میان وعده ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه سرو می کنند، این عادت سبب بروز برخی از بیماریها مانند، دیابت،‌ ام […]

ادامه مطلب

آیا خواص خاکشیر را می دانید؟؟؟

خاکشیر گیاهی علفی یک ساله یا دو ساله است، که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می رسد، پایین این گیاه کرک دار است، و بالای آن بدون کرک، تخم این گیاه که همان خاکشیر است، ریز و کمی دراز و معمولا به دو رنگ قرمز با طعم کمی تلخ و دیگری به رنگ قرمز تیره […]

ادامه مطلب

6 دلیل برای خوردن روزانه آناناس

آناناس میوه ای گرمسیری است، که خاصیت های فراوانی دارد، آناناس نیز مانند تمامی میوه‌های موجود در طبیعت، سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن است که مصرف آن به‌عنوان ماده‌ای مناسب جهت سلامتی بدن، بارها توسط کارشناسان تغذیه و سلامت توصیه شده است، آناناس سرشار از ویتامین C و یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان […]

ادامه مطلب

آیا خواص کرفس را می دانید؟؟؟

کرفس انواع متفاوتی مثل ريشه‌ای، برگی، دمبرگی، آبی و كرفس مشك دارد، گونه آبی يا مردابی اين گياه در بعضی مناطق در اطراف مرداب‌ها يا آب‌های راكد رشد پيدا می كند، اما از نوع پرورشی آن براي خورد و خوراك استفاده می شود، جالب است بدانيد كه انواع غير خوراكی كرفس برای مصارف درمانی استفاده […]

ادامه مطلب

آشنایی با خواص شگفت انگیز فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای گیاهی یکساله، دارای ساقه ای محکم و ایستاده است، و گونه های گلخانه ای آن، دارای ارتفاعی تا 1 متر هستند، این گیاه انشعابات ساقه‌ای زیادی را تولید می کند، و هر کدام از آنها به یک غنچه گل ختم می شود، میوه فلفل دلمه ای در رنگ های متنوع و گوناگونی مانند […]

ادامه مطلب

با مصرف پیاز کلسترول و قند خون بدن خود را کنترل کنید

پیاز یکی از سبزیجات مفید و پرخاصیتی است، که می توانید با مصرف آن قند خون خود را کنترل کنید، ویتامین C، منگنز و ویتامین B۶ موجود در پیاز سیستم ایمنی بدن را در مقابل انواع بیماری ها تقویت می کند. پیاز از سبزی‌های ریشه‌ای و کم‌کالری اما بسیار غنی از فیبر غذایی است، تحقیقات نشان […]

ادامه مطلب

چه قسمتی از سیب زمینی را نباید استفاده کرد؟؟؟؟

سیب زمینی یکی ازغذاهای محبوب و پر استفاده مردم ایران است، که اصولا به صورت آب پز و سرخ کردنی مصرف می شود، سیب زمینی می تواند حاوی مواد سمی بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیاندازد، اگر در انتخاب سیب زمینی دقت نکنید، سلامت شما را به خطر میاندازد. سیب زمینی هایی که […]

ادامه مطلب

کنجد سه برابر شیر کلسیم دارد!!!!

کلسیم یکی از مهمترین مواد مورد نیاز برای بدن است، که در استحکام استخوان ها، تنظیم ضربان قلب، تنظیم سیستم اعصاب بدن و … نقش مهمی دارد.، جالب است بدانید که کنجد سرشار از انواع مواد معدنی از جمله منگنز، مس، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، ویتامین E، پروتئین سالم و فیبراست، اما در این […]

ادامه مطلب

سبزیجاتی که خوردن آن برای بدن ضروری است

سبزیجات یکی مهم ترین منابع تامین ویتامین ها و مواد معدنی برای بدن هستند، که مصرف آن ها تاثیر زیادی در سلامت بدن دارد، اما خوردن بعضی از سبزیجات برای تامین ویتامین هادر بدن ضروری هستند، ما در این نوشته چند نوع از این سبزی ها را به شما معرفی خواهیم کرد پس با ما […]

ادامه مطلب

پختن غذا در چه ظروفی بهتر است؟؟؟

تحقیقات نشان می دهند ظروف شیشه ای و پیرکس بهترین ظروف برای پختن غذا هستند، به دلیل این که هیچ واکنشی با غذا نمی‌دهند اما بقیه ظروف از جمله آلمینیومی، روحی، مسی، تفلن، چدن، ملامین و … مواد تشکیل دهنده آنها زمان پخت وارد غذا می‌شوند که ممکن است موجب بروز بیماری شود، از نظر […]

ادامه مطلب

هرگز این میوه ها را با هم نخورید

خوردن برخی میوه ها با طبع های مختلف می تواند بسیار خطرناک باشد، شاید هیچوقت این فکر به ذهنمان نرسد که آیا ممکن است خوردن چند میوه باهم برای بدن مضر باشد، حقیقت این است که بعضی میوه ها اگر با هم مصرف شوند نه تنها فایده ای برای بدن ندارند بلکه امکان دارد جان فرد […]

ادامه مطلب

آیا هندوانه را باید با دانه اش خورد؟؟؟

هندوانه از جمله میوه های فصل گرم است، که سبب رفع عطش و خنک شدن بدن می شود، داخل هندوانه پر از دانه هایی است که زمان خوردن سبب مزاحمت می شود، اما اگر تا به حال دانه های هندوانه را نمی خوردید، به شما توصیه می کنیم هندوانه را با دانه اش بخورید. هندوانه […]

ادامه مطلب

شیر سویا جایگزینی برای شیر گاو

اگر به شیر آلرژی دارید، یا یک رژیم غذایی بدون لبنیات را دارید، حتما جایگزین های مختلفی را برای شیر را امتحان کرده اید، اما اگر برای تامین مواد مغذی، مانند کلسیم و پروتئین به شیر احتیاج دارید، باید جایگزینی برای آن پیدا کنید، شیر سویا نزدیک‌ترین گزینه به شیر گاو است. پژوهشگران به این نتیجه […]

ادامه مطلب

کیوی میوه کم کالری و بدون چربی

کیوی میوه‌ای کم‌کالری و بدون چربی است که فواید تغذیه‌ای زیادی را داراست. کیوی سرشار از ویتامین C است، و منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان است، که در کاهش ابتلا به انواع بیماری و مخصوصا کند کردن روند پیری نقش بسزایی دارد. خوردن پوست کیوی مفید است و همچنین مواد مغذی آن را حتی بیشتر هم می‌کند. […]

ادامه مطلب

با خوردن موز بیماری خود را درمان کنید

موزحاوی قندهای مختلف و فیبر فراوان است، به همین علت باعث به وجود آوردن انرژی زیادی در بدن می شود، علاوه بر انرژی می‌تواند خیلی بهتر از قرص و دارو بعضی از مشکلات جسمی را رفع کند. بعضی افراد به علت کالری بالایی که موز دارد، در خوردن آن تردید میکنند، اما باید بدانید که […]

ادامه مطلب




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network