منوی سایت
مروری بر گذشته

چه قسمتی از سیب زمینی را نباید استفاده کرد؟؟؟؟

سیب زمینی یکی ازغذاهای محبوب و پر استفاده مردم ایران است، که اصولا به صورت آب پز و سرخ کردنی مصرف می شود، سیب زمینی می تواند حاوی مواد سمی بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیاندازد، اگر در انتخاب سیب زمینی دقت نکنید، سلامت شما را به خطر میاندازد. سیب زمینی هایی که […]

ادامه مطلب

کنجد سه برابر شیر کلسیم دارد!!!!

کلسیم یکی از مهمترین مواد مورد نیاز برای بدن است، که در استحکام استخوان ها، تنظیم ضربان قلب، تنظیم سیستم اعصاب بدن و … نقش مهمی دارد.، جالب است بدانید که کنجد سرشار از انواع مواد معدنی از جمله منگنز، مس، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، ویتامین E، پروتئین سالم و فیبراست، اما در این […]

ادامه مطلب

سبزیجاتی که خوردن آن برای بدن ضروری است

سبزیجات یکی مهم ترین منابع تامین ویتامین ها و مواد معدنی برای بدن هستند، که مصرف آن ها تاثیر زیادی در سلامت بدن دارد، اما خوردن بعضی از سبزیجات برای تامین ویتامین هادر بدن ضروری هستند، ما در این نوشته چند نوع از این سبزی ها را به شما معرفی خواهیم کرد پس با ما […]

ادامه مطلب

پختن غذا در چه ظروفی بهتر است؟؟؟

تحقیقات نشان می دهند ظروف شیشه ای و پیرکس بهترین ظروف برای پختن غذا هستند، به دلیل این که هیچ واکنشی با غذا نمی‌دهند اما بقیه ظروف از جمله آلمینیومی، روحی، مسی، تفلن، چدن، ملامین و … مواد تشکیل دهنده آنها زمان پخت وارد غذا می‌شوند که ممکن است موجب بروز بیماری شود، از نظر […]

ادامه مطلب

هرگز این میوه ها را با هم نخورید

خوردن برخی میوه ها با طبع های مختلف می تواند بسیار خطرناک باشد، شاید هیچوقت این فکر به ذهنمان نرسد که آیا ممکن است خوردن چند میوه باهم برای بدن مضر باشد، حقیقت این است که بعضی میوه ها اگر با هم مصرف شوند نه تنها فایده ای برای بدن ندارند بلکه امکان دارد جان فرد […]

ادامه مطلب

آیا هندوانه را باید با دانه اش خورد؟؟؟

هندوانه از جمله میوه های فصل گرم است، که سبب رفع عطش و خنک شدن بدن می شود، داخل هندوانه پر از دانه هایی است که زمان خوردن سبب مزاحمت می شود، اما اگر تا به حال دانه های هندوانه را نمی خوردید، به شما توصیه می کنیم هندوانه را با دانه اش بخورید. هندوانه […]

ادامه مطلب

شیر سویا جایگزینی برای شیر گاو

اگر به شیر آلرژی دارید، یا یک رژیم غذایی بدون لبنیات را دارید، حتما جایگزین های مختلفی را برای شیر را امتحان کرده اید، اما اگر برای تامین مواد مغذی، مانند کلسیم و پروتئین به شیر احتیاج دارید، باید جایگزینی برای آن پیدا کنید، شیر سویا نزدیک‌ترین گزینه به شیر گاو است. پژوهشگران به این نتیجه […]

ادامه مطلب

کیوی میوه کم کالری و بدون چربی

کیوی میوه‌ای کم‌کالری و بدون چربی است که فواید تغذیه‌ای زیادی را داراست. کیوی سرشار از ویتامین C است، و منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان است، که در کاهش ابتلا به انواع بیماری و مخصوصا کند کردن روند پیری نقش بسزایی دارد. خوردن پوست کیوی مفید است و همچنین مواد مغذی آن را حتی بیشتر هم می‌کند. […]

ادامه مطلب

با خوردن موز بیماری خود را درمان کنید

موزحاوی قندهای مختلف و فیبر فراوان است، به همین علت باعث به وجود آوردن انرژی زیادی در بدن می شود، علاوه بر انرژی می‌تواند خیلی بهتر از قرص و دارو بعضی از مشکلات جسمی را رفع کند. بعضی افراد به علت کالری بالایی که موز دارد، در خوردن آن تردید میکنند، اما باید بدانید که […]

ادامه مطلب

خواص و فواید بی نظیر ماش برای سلامتی

ماش دانه ­ای کوچک و سبز رنگ از خانواده عدس و نخودفرنگی است، ماش مانند دیگر دانه ­ها از جمله لوبیا سیاه و نخود، دارای خواصی است که در سلامتی ما نقش بسزایی دارند. هزاران سال است که گیاه ماش مورد استفاده قرار گرفته و اصلیت این گیاه مربوط به کشور هندوستان بوده و در […]

ادامه مطلب

بهترین نکات برای خرید و نگهداری قارچ

قارچ یکی از سبزیجاتی است که علاوه بر خاصیت های فراوان طعم لذیذی هم دارد، خریدن قارچ کار سختی نیست ولی باید به چند نکته توجه داشته باشید تا قارچ های تازه ای را خریداری کنید.هنگام خرید به زیر کلاهک آنها دقت کنید و قارچ هایی را خریداری کنید که تیغه های زیر کلاهک آن […]

ادامه مطلب

نحوه تشخیص آجیل سالم از تقلبی

آجیل به علت روغن زیادی که دارد خیلی زود فاسد می شود که باید همیشه قبل از خرید آجیل با خوردن چند دانه از آنها از کیفیت طعم و تازه بودن آنها  اطمینان پیدا کنید. همیشه توجه داشته باشید که از خرید آجیل های بوداده و فله ای خودداری کنید، آجیل تازه نباید هیچ بوی […]

ادامه مطلب

نحوه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

عسل یکی از خوشمزه ترین و همچنین مقوی ترین مواد غذایی است که در وعده صبحانه و یا میان وعده های غذایی از آن استفاده می شود.به طور حتم عسل که طبیعی باشد هم طعم بهتری دارد و هم خاصیت بیشتری ، اما موضوع اینجاست که چگونه عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهیم. […]

ادامه مطلب

بهترین زمان نگهداری گوشت در فریزر

متخصصان تغذیه توصیه می کنند گوشت قرمز را 24 ساعت و مرغ را 12ساعت قبل از طبخ باید از فریزر خارج کرد و در مدت زمان کمی یک تا 2 روز آن‌ها را مصرف کرد.درمورد زمانی که می‌توان مواد غذایی منجمد را در فریزر نگهداری کرد معتقدند به طور معمول بهتر است 24 ساعت قبل […]

ادامه مطلب

خواص شلغم بهترین محصول فصل سرما

 شلغم یکی از بهترین محصولات فصل سرماست، طبع شلغم گرم و تر است و با توجه به طبیعت آن مصرفش برای مدت زمان طولانی در افراد سالم مشکلی ایجاد نمی کند. شلغم از آن دسته خوراکی هایی است که هم برای افراد سالم،هم برای پیشگیری و هم برای بیماران جهت درمان مورد استفاده قرار میگیرد.شلغم […]

ادامه مطلب




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network