منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ

طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ,کوفته

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ آشنا میشوید.

براي تهيه اين غذا بايد دو دستورالعمل را رعايت كنيد.

مواد لازم براي مرغ :
سينه مرغ قطعه قطعه شده

طرز تهيه :

ابتدا سينه‌مرغ را پخته و آن را مانند تصوير قطعه‌قطعه ‌كنيد، البته مرغ را نيم‌پز كنيد.

مواد لازم براي كوفته گوشت :

طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ,کوفته

طرز تهيه :

ابتدا نان سفيد را در شير خيس كرده، مدت پنج دقيقه بگذاريد تا بماند. سپس تخم‌مرغ را خوب بپزيد، بعد نان و شير خيس شده، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، شكر، ادويه و گوشت را با هم مخلوط كرده و به صورت خمير در آوريد، روغن را در تابه ريخته و پياز را در آن سرخ ‌كنيد. (توجه داشته باشيد، پياز را در مايه گوشت نريزيد، آن را جداگانه سرخ كنيد) وقتي كه سرخ شد، گلوله‌هاي گوشت را در روغن بگذاريد تا كمي سرخ شود.

طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ,کوفته

طرز تهيه سس :

ابتدا روغن را داغ كرده، آرد را در آن بريزيد و بگذاريد كمي طلايي شود، سپس آب، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد، وقتي جوش آمد رب گوجه را، آهسته آهسته با آن مخلوط كنيد.

به سيخ كشيدن كباب:

چند سيخ چوبي برداريد، كوفته‌ها را از يك طرف به سيخ بكشيد. مي‌توانيد فلفل سبز هم به همراه آن به سيخ بكشيد، نصف طرف ديگر سيخ را مرغ پخته و يكي در ميان، ساقه كرفس هم اضافه كنيد.(مانند تصوير) سپس سيخ چوبي را روي شعله بگذاريد. وقتي كه احساس كرديد، كباب كاملا پخته شد، از روي شعله برداريد و روي كوفته‌ها را سس بريزيد و دوباره روي شعله به مدت يك دقيقه بگذاريد، اين كباب بسيار خوشمزه است.

منبع : groohashpaz

با تشکر از سایت groohashpaz



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده