بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه باقلا قاتق

طرز تهیه باقلا قاتق,باقلا قاتق

جهانی‌ها – > آشپزی

کاربران محترم در این مطلب شما را با طرز تهیه باقلا قاتق آشنا میکنیم امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم برای 7_6 نفر:

طرز تهیه باقلا قاتق,باقلا قاتق

 نکته:كره طعم خورش را لذيذتر مىكند

طرز تهيه:

پاچ باقلاى سبز را از دو پوست درآورده تميز میشوئيم. سير را پوست كنده و پرهاى سير را ريز میكنيم, آنگاه باقلا و سير ريز شده و زردچوبه و شويد خشك(در صورتى كه شويد تر بكار رود آنرا ريز خرد مىكنيم) و كره را مخلوط نموده در قابلمه يا گمج(كه ظرف سفالى لعاب دار است و معمولا گيلانى ها از آن براى باقلا قاتق استفاده میكنند)
ريخته و ظرف را روى حرارت ملايم گذاشته و باقلا را كمى سرخ مىكنيم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائيم تا روى باقلا را بگيرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى بايد دقت نمود كه له نشود. بعد تخم مرغ را در آن شكسته و در ظرف را میگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمك و فلفل زده برمی داريم. اين خورش با كته, ماهی شور و زيتون پرورده يا ماست و ترب سفيد صرف می شود.

توضيح: در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشك آنرا حدود 10 تا 12ساعت در آب خیس میکنیم.

منبع:dastpokht.ir

با تشکر از سایت dastpokht.ir



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن