منوی سایت
مروری بر گذشته

آش جو | طرز تهیه آش جو

آش جو | طرز تهیه آش جو

آش جو,طرز تهیه آش جو

آش جو | طرز تهیه آش جو

در این قسمت از آشپزی در جهانی‌ها آش جو | طرز تهیه آش جو را آموزش میدهیم.

آش جو | طرز تهیه آش جو

مواد لازم

جو (پوست کنده)                                                   1 پیمانه (160گرم)
نخود یک سوم پیمانه                                                 (45 گرم)
لوبیا چیتی یک سوم پیمانه                                         (57گرم)
برنج یک چهارم پیمانه                                                (40گرم)
عدس یک دوم پیمانه                                                (75گرم)
آب                                                                      به مقدار لازم
پیاز (خلالی شده)                                                  1 عدد (140گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)                                به مقدار لازم
گوشت دنده (خرد شده)                                            1200 گرم
سبزی (پاک و خرد شده)                                              400 گرم
پیاز داغ به مقدار لازم
زردچوبه (پودر شده)                                              1 قاشق چای خوری (3 گرم)
کشک (غلیظ)                                                     2 پیمانه (440 گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده)                                 به مقدار لازم
نعناع داغ مقداری برای تزیین
زعفران (سایده و حل شده در آب جوش)                   1 قاشق چای خوری (7 میلی لیتر)

آش جو | طرز تهیه آش جو

طرز تهیه

1. جو، نخود و لوبیا چیتی و عدس را به طور جداگانه از 24 ساعت قبل و برنج را از 8 ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید (در مدت زمان خیساندن دو تا سه بار آب آن را عوض کنید). سپس در هنگام پخت، جداگانه در آبکش بریزید.

2.در قابلمه ای پیاز را با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. پس از کمی تفت دادن، نخود، جو و گوشت را به همراه ده پیمانه آب به آن بیفزایید و حرارت را زیاد کنید. زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و بگذارید تا گوشت نیم پز شود.

3. سپس لوبیا چیتی را به مواد بالا بیفزایید. پس از دو ساعت، عدس را اضافه کنید. سپس بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند.

4. زردچوبه را در نیم ساعت آخر پخت آش به آن بیفزایید.

5. در اواخر پخت، گوشت را بیرون آورده، استخوان های گوشت را جدا کرده و دور بریزید، گوشت را بکوبید، به همراه سبزی و نیمی از پیاز داغ به آش بیفزایید و بگذارید تا آش جا بیفتد.

6.کشک را با مقداری از آب آش رقیق کرده و در اواخر پخت به آش اضافه کنید، پس از آن نمک و فلفل را بیفزایید. پس از چند جوش در ظرفی بریزید و روی آن را با نعناع داغ، زعفران و بقیه پیازداغ تزیین و سرو کنید.

آش جو | طرز تهیه آش جو

نکته

1.در صورت تمایل می توانید زمانی که حبوبات و گوشت پخته شدند، آش را در آبکش ریخته، نیمی از حبوبات را در آسیاب (غذا ساز) بریزید، له کنید و گوشت را بکوبید، سپس به آش اضافه کنید. در این صورت آش جو بسیار لذیذتر خواهد بود.
2.بهتر است زمان کلی پخت جو، گوشت و نخود چهار ساعت باشد.
سبزی شامل: تره، جعفری ، اسفناج و گشنیز هر کدام100 گرم

آش جو | طرز تهیه آش جو

جایگزین

می توانید به جای کشک از دو پیمانه پنیر پارمسان رنده شده استفاده کنید. پنیر پارمسان آش را بسیار خوش طعم تر می کند.

همچنین ببینید

منبع : sanazsania.ir



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فال حافظ
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده