منوی سایت
مروری بر گذشته

6 روش برای پوست کردن پیاز بدون اشک ریختن

هنگامی که شما پیاز را خرد می کنید، سلول های پیاز از هم جدا می شوند، در سلول های پیاز دو ماده اصلی وجود دارند یکی آنزیمی به نام آلیناز و دیگری ماده ای به نام گوگرد، ترکیبات گوگردی به وسیله آنزیم آلیناز تجزیه شده و ترکیبات ناپایدار گوگردی تولید می کنند، که بلافاصله در فضا پخش می شوند و همین گاز  کار خودش را می کند، وقتی این گاز به مخاط چشم می رسد با آب واکنش نشان می دهد و اسیدسولفوریک در چشم تولید می کند، و این اسید اعصاب حسی چشم را تحریک کرده و باعث می شود، چشمان شما بسوزد و اشک از چشم ها سرازیر شود.

قبل از خرد کردن، پیاز را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید

این کار سبب کاهش آزاد شدن آنزیم اسید در هوا شده و همچنین هیچ تأثیری بر طعم و بوی آن نمی گذارد، توجه داشته باشید، که پیاز را داخل یخچال به مدت طولانی قرار ندهید، زیرا باعث ایجاد رایحه بدی در یخچال می‌شود.

 

یک تکه نان در دهان خود بگذارید

جوییدن یک تکه نان زمان خرد کردن پیاز کمک بسیاری به جلوگیری از اشک ریختن می‌کند، نان را به آرامی بجوید.

 

شمع روشن کنید

قبل از خرد کردن پیاز شمعی را نزدیک تخته خردکن روشن کنید، گازهای آزاد شده از پیاز زمان خرد کردن به سمت شعله شمع کشیده می‌شوند.

 

پیاز را با بدنه چاقو خرد کنید

ساختار داخلی پیاز به صورت حلقه‌ای است، استفاده از بدنه چاقو به‌جای نوک آن از پاشیده شدن آب پیاز به چشم جلوگیری می‌کند.

 

از راه دهان تنفس کنید 

زبان مرطوب است و این کار سبب حرکت گاز از روی زبان می‌شود، این کار مجرای اشکی را می بندد و در نتیجه اشکی بیرون نمی‌آید.

 

پیاز را نزدیک بخار خرد کنید

خرد کردن پیاز کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز روش خوبی است، بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب می‌کند.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network