منوی سایت
مروری بر گذشته

5 عادتی که سلامتی را به خطر می اندازد

معمولا ما همیشه اطمینان داریم که همه کارها را به درستی انجام می دهیم، اما یک سری عادتهایی در ما وجود دارد که سلامتی ما را تهدید می کند، این عادتها شاید کاملا بی ضرر به نظر برسند، اما از نظر علمی در واقع بسیار غیر بهداشتی هستند و تحقیقات ضررهای  آن ها را ثابت کرده است، ما در این مقاله 5 نوع از این عادت های رایج  را برای شما شرح می دهیم:

شست و شوی دست ها با آب داغ

دمای آب تأثیری در از بین رفتن میکروب ها ندارد، بلکه زمانی که صرف شستن دست ها می شود اهمیت بیشتری دارد، شستن دست ها با آب داغ معمولا باعث می شود، توانایی های حفاظتی پوست را کاهش دهد و سبب باعث سوزش یا التهاب پوست شود.

ورزش کردن با آرایش

معمولا اکثر اوقات با باشگاه و یا پیاده روی می رویم و تصور می کنیم، به دلیل این که بعد از ورزش دوش می گیریم دیگر نیازی به پاک کردن آرایش صورت نیست، در طول انجام ورزش پوست باید تنفس کند تاخودش را پاکسازی کند، اگر زمان ورزش آرایش داشته باشید، منافذ پوست شما بسته می شوند، و در معرض مشکلات پوستی قرار می گیرید، پس همیشه قبل از ورزش آرایش خود را پاک کنید.

استفاده از یک تخته برای برش گوشت و سبزیجات 

باکتری های روی تخته های برش حتی چند برابر  بیشتر از کاسه ی توالت است، به همین علت است که برای برش میوه ها و سبزیجات نباید از یک تخته مشترک استفاده کرد، بعد از برش گوشت تخته ی برش آلوده به باکتری های سالمونلا و کامپیلوباکتر می شود، که این دو نوع باکتری شایع ترین عوامل مسمومیتهای غذایی هستند، بهترین کار این است که از دو تخته ی مجزا برای گوشت و سبزیجات استفاده کنید و از تخته ی های شیشه ای استفاده نمایید.

باز کردن یخ گوشت و مواد غذایی در دمای اتاق

ما خیلی کم به تأثیر دمای محیط و سرعت ذوب شدن یخ مواد غذایی بر کیفیت آن ها توجه می کنیم، باز کردن یخ گوشت و مواد غذایی در ظرف در دمای اتاق روش خطرناکی است، برای جلوگیری از تکثیر میکروب ها، بهتر است یخ گوشت و دیگر مواد غذایی  را در یخچال آب کنیم.

خیساندن ظرف ها در سینک ظرفشویی

سینک ها محل  مناسبی برای رشد باکتری ها هستند، و انواع باکتری ها مانند سالمونلا که باعث مسمومیت می شوند و دیگر باکتریها در آن وجود دارد، برای جلوگیری از بروز بیماری ها لازم است که سینک را بعد از شستن ظرف ها و همچنین قبل از گذاشتن مواد غذایی در آن مثل ماهی، گوشت خام و…… کاملا بشویید، خیساندن ظرف ها در سینک روشی ساده اما مضری است.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network