بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته
آموزش سئو

تبلیغات

جهانیها

سامتیک، سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و بلیط قطار با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی و ریلی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
این وب سایت اقدام به جمع آوری تمام اطلاعات پرواز خطوط هوایی و ریلی ایران نموده تا با توجه به نیاز کاربران سهولت اسفاده از امکانات جهت خرید اینترنتی بلیط ارزان هواپیما چارتری و سیستمی و بلیط قطار در فضای مجازی بر اساس آخرین تغییرات در اختیار کاربران قرار گیرد.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید. از اخبار روز بازار خودرو و قیمت به روز خودرو مطلع گردید.

طرز تهیه پلو اسفندی

طرز تهیه پلو اسفندی

طرز تهیه پلو اسفندی,طرز پخت پلو اسفندی

طرز تهیه پلو اسفندی

پلو اسفندی در آباده که یکی از شهرهای استان فارس است، در روز اول اسفند ماه تهیه و آماده می شود. در این پلو، معمولاً از هفت نوع غلات و حبوبات استفاده می شود. نوع لوبیای آن را می توانید بنابر ذائقه تان تغییر دهید.

مواد لازم برای پلو اسفندی

گوشت گوسفند (با استخوان) : 400 گرم
پیاز (چهار قاچ شده) : 1 عدد
زردچوبه (پودرشده) : 1 قاشق چای خوری
عدس : یک دوم پیمانه
لوبیا سفید : 21پیمانه
نخود : یک دوم پیمانه
ماش : یک دوم پیمانه
ادویه پلویی جنوب* : به مقدار لازم
میخک (پودرشده) : یک هشتم قاشق چای خوری
پیازداغ : 1 پیمانه
برنج : 5 پیمانه
جو : یک دوم پیمانه
گندم : یک دوم پیمانه
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک : به مقدار لازم
کره : 2/ پیمانه
روغن کرمانشاهی : به مقدار لازم

طرز تهیه پلو اسفندی,طرز پخت پلو اسفندی

طرز تهیه پلو اسفندی

در قابلمه ای مناسب، گوشت را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بپزید. حبوباتِ خیس شده را نیز به طور جداگانه در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا بپزند؛
پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کنید. ادویه پلویی جنوب، میخک و پیازداغ را به قابلمه بیفزایید. آبِ روی برنج خیس شده را خالی کرده و در قابلمه بریزید؛
پس از چند جوش، حبوبات پخته شده و غلات خیس شده را به قابلمه بیفزایید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده، درِ قابلمه را ببندید تا برنج و غلات کاملاً پخته و آبِ آن تبخیر شود؛
گوشت را وسط مخلوط پلو گذاشته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود؛
کره را با سه قاشق سوپ خوری روغن کرمانشاهی روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. زمانی که بخار برنج بلند شد، روی آن ریخته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج به مدت 45 دقیقه دم بکشد. پس از دم کشیدنِ پلو، آن را در دیس کشیده و سرو کنید.

نکات

1. در صورت عدم دسترسی به روغن کرمانشاهی، می توانید از روغن مایع یا کره استفاده کنید.
2. ادویه پلویی جنوب شامل گل سرخ (پودرشده) و زیره سبز (پودرشده) از هر کدام 2 قاشق چای خوری، دارچین (پودرشده) و زنجبیل (پودر شده) از هر کدام 1 قاشق چای خوری، جوزهندی (پودر شده) و هل (پودر شده) از هر کدام 2/ 1 قاشق چای خوری است.

همچنین ببینید

منبع : آسمونی



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ماه محرم | محرم 2016 ، اس ام اس و کارت پستال ماه محرم
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
عروس
سايت عروس
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مدل مو
رنگ مو
مدل لباس
عکس
عکس,‌ عکس بازیگران,‌عکس جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.