فروشگاه اینترنتی کیف و کفش بلیط هواپیما

تبلیغات
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه نان خامه ای در منزل

طرز تهیه نان خامه ای در منزل

طرز تهیه نان خامه ای در منزل

 

نان خامه ای یکی از پرطرفدارترین نوع شیرینی ها است که می توانید در خانه درست کنید.

مواد لازم برای نان خامه ای :

 آرد  ۲۰۰ گرم
آب ۴۰۰ گرم
روغن مایع  ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
 شربت بار یک قاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق چایخوری 
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی
تخم مرغ ۵ عدد

 

طرز تهیه نان خامه ای:

ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید.

 

بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید.

 

مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید.

 

دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ ها تمام شد می توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید.

این خمیرمون که تخم مرغ زدیم و آماده هست

این هم ماسوره زده آماده برای رفتن داخل فر

این هم خامه فرم گرفته

 

برای این میزان نان خامه ای دوبسته خامه های جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با 150 گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود

پشت نان خامه ای را یک سوراخ کوچک کردم و با ماسوره کوچک خامه فرم گرفته را تزریق کردم

همچنین ببینید:



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تبلیغات

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید
جت پرینتر تاریخ زن
راهنمای خرید خودرو
لباس عروس
شیک ترین و جدید ترین مدل لباس عروس
تور های لحظه آخری
ارائه دهنده معتبرترین تورها از آژانس های مسافرتی
عروس
سايت عروس
فرش ایرانی
آموزشگاه زبان انگلیسی
بک لینک
مشاوره حقوقی
تور پوکت
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ خارجی
پرسپولیس
دانلود آهنگ جدید
مدل مو
مدل مانتو
دانلود آهنگ جدید
مدل لباس
دوربین دیجیتال
سایت عاشقانه
عکس عاشقانه , اس ام اس عاشقانه , شعر عاشقانه
دانلود فیلم
آرشیو فیلم های برتر کلاسیک و روز سینمای جهان
طراحی وب سایت حرفه ای
درب اتوماتیک شیشه ای
عکس
عکس,‌ عکس بازیگران,‌عکس جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید و موزیک ویدئو های جدید با لینک مستقیم
زیورآلات بدلیجات دکوریکور
انگشتر گوشواره گردنبند سرویس کمربند گل سر
مزون
مرجع معرفی مزون های لوکس مانتو
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید کریو
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.
کانال موزیک | کانال دانلود آهنگ جدید