فروشگاه اینترنتی کیف و کفش بلیط هواپیما

تبلیغات
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان,طرز تهیه ته چین

جهانی‌ها -> آشپزی

ته چین مرغ و بادمجان که همیشه همراهان خوبی برای یک غذا بوده اند و اکنون برای تهیه یک ته چین عالی مورد استفاده قرار می گیرند.

امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

مرغ یک عدد سینه کامل و یا دو عدد ران متوسط
زعفران به میزان لازم
زرشک 3/4 پیمانه
پیاز (یکی بزرگ و دیگری کوچک) دو عدد
بادمجان (ترجیحا بادمجان های لاغر را انتخاب کنید،که تخم نداشته باشند.) 400 گرم
تخم مرغ دو عدد
برنج 4 پیمانه
ماست (ترش نباشد) 2 و نیم ق غ

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان,طرز تهیه ته چین

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پاک کرده، شسته و به مدت دو ساعت در آب نمک قرار می دهیم.

در این دو ساعت:

 

1) مرغ را با به همراه پیاز کوچک (که خرد کردیم!) به همراه کمی روغن و فلفل و زردچوبه با آب جوش می پزیم.

 

2) زعفران را ساییده و میگذاریم تا دم بکشد. (عطر زعفران خیلی مهم است، بنابراین زیاد بودن آن به خوشمزه شدن ته چین کمک شایانی می کند)

 

3) پیاز بزرگ را خلال کرده و سرخ می کنیم.

 

4) بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه شده سرخ می کنیم. (برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری مصرف کنند،از شب قبل آنها را پوست گرفته و حلقه حلقه کرده و درون یک آبکش پخش کنید و سپس روی آنها کمی نمک بپاشید.تا فردا که سرخشان کنید.)

 

5) زرشک ها را پاک کرده، شسته و سرخشان کنید.

(پیشنهاد می کنم زرشک را در همان ماهیتابه ی بادمجان و یا پیاز سرخ کنید.)

 

6) حالا مرغ ها کمی سرد شده، آنها را رشته رشته کنید.

 

الان دیگه همه ی مواد میانی تقریبا آماده است!

دو عدد تخم مرغ و ماست را به همراه زعفران (و کمی فلفل به همراه نمک) در یک کاسه با همزن دستی بزنید، سپس درون یک قبلمه آب را به همراه نمک (کمی بیشتر از حد معمول) جوش آورده و برنج را به آن اضافه می کنیم،تا جایی که وقتی دانه ی برنج را بین دو انگشت له می کنیم،نه سفت باشد

 

و نه خیلی نرم. (کمیییی نرم تر از وقتی که برای برنج ساده آبکش می کنیم!!) سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را با مخلوط ماست و تخم مرغ خوب مخلوط کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

 

کف یک ماهیتابه ی نسبتا بزرگ را کمی روغن میریزیم و نصف برنج آماده ده را درون آن با کفگیر فشار می دهیم! (این فشرده کردن برنج یکی از فوت های کوزه گری ته چینه!)

 

حالا نوبت مواد میانی!

اول مرغ رشته شده رو میریزیم،بعد به ترتیب پیاز داغ و زرشک.در نهایت هم حلقه های بادمجان! (کمی فشار دادن با قاشق در هر مرحله فراموش نشه!)

 

باقی برنج رو روی مواد میریزیم و فشرده می کنیم. در نهایت به وسیله ی دسته ی کفگیر یک سوراخ عمیق در وسط مواد ایجاد میکنیم.

 

روی شعله ی وسط گاز شعله پخش کن می گذاریم، و ماهیتابه را روی شعله ی کم می گذاریم، بعد از اینکه آب روی در ماهیتابه تقطیر شد، در ماهیتابه را دم کنی می گذاریم و با شعله ی کم فرصت می دهیم تا بپزد.

 

تقریبا بعد از یک ساعت ته چین شما آماده است!

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

همچنین ببینید

منبع : پارس ناز / پ



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تبلیغات

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید
جت پرینتر تاریخ زن
راهنمای خرید خودرو
لباس عروس
شیک ترین و جدید ترین مدل لباس عروس
تور های لحظه آخری
ارائه دهنده معتبرترین تورها از آژانس های مسافرتی
عروس
سايت عروس
فرش ایرانی
آموزشگاه زبان انگلیسی
بک لینک
مشاوره حقوقی
تور پوکت
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ خارجی
پرسپولیس
دانلود آهنگ جدید
مدل مو
مدل مانتو
دانلود آهنگ جدید
مدل لباس
دوربین دیجیتال
سایت عاشقانه
عکس عاشقانه , اس ام اس عاشقانه , شعر عاشقانه
دانلود فیلم
آرشیو فیلم های برتر کلاسیک و روز سینمای جهان
طراحی وب سایت حرفه ای
درب اتوماتیک شیشه ای
عکس
عکس,‌ عکس بازیگران,‌عکس جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید و موزیک ویدئو های جدید با لینک مستقیم
زیورآلات بدلیجات دکوریکور
انگشتر گوشواره گردنبند سرویس کمربند گل سر
مزون
مرجع معرفی مزون های لوکس مانتو
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید کریو
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.
کانال موزیک | کانال دانلود آهنگ جدید